Concert Bajaga I Instruktori in Parcul Rozelor

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.09.2012 10:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - De Ziua Cooperării Europene, în 21 Septembrie 2012, de la ora 19, în Parcul Rozelor din Timişoara se vor sărbători succesele Cooperării Teritoriale Europene în regiunea de graniţă dintre România şi Serbia cu un super-concert: The Road Band (Romania) şi BAJAGA I INSTRUKTORI (Serbia).Intrarea este gratuită.
Evenimentul este organizat de Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Timişoara în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Biroul de Integrare Europeană din cadrul Guvernului Republicii Serbia, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.
În 21 Septembrie 2012, va fi sărbătorită pentru prima dată Ziua Cooperării Europene în toată Uniunea Europeană şi în ţările vecine. Aproximativ 80% dintre programele de cooperare teritorială europeană s-au alăturat campaniei şi peste 160 de evenimente vor fi organizate în toată Europa în cursul săptămânii 17-23 septembrie 2012.
Obiectivul Zilei Cooperării Europene desfăşurată sub sloganul “La graniţe, ne dezvoltăm împreună” este de a celebra realizările cooperării dintre regiunile şi ţările europene.
Cooperarea nu se rezumă doar la graniţele interne ale Uniunii Europene, ea este prezentă şi în cazul graniţelor externe prin finanţarea proiectelor comune, cum se întâmplă în cadrul Programului IPA de Cooperare Transfrontalieră România - Serbia.
Cooperarea Teritorială Europeană este un instrument al Uniunii Europene care uneşte oameni şi propune soluţii pentru a rezolva provocări comune ce nu pot fi gestionate uşor de o singură ţară.
Mai multe informaţii pot fi obţinute accesând: www.ecday.eu

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.