Esti medic? Vrei un loc de munca in Europa?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 17.09.2012 08:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Timişoara va găzdui pe 10 Octombrie 2012, la Hotel Timişoara, între orele 13 şi 19, a 12-a ediţie MedPharm Careers în România.
Locuri de muncă în domeniul medical, seminarii gratuite, înregistrare de Video CV-uri si postarea lor pe cea mai mare platformă de locuri de muncă din domeniul medical şi nu în ultimul rând consultanţă directă de la recrutori, toate acestea la ediţia de toamnă MedPharm Careers.
MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical şi farmaceutic, revine în România.
În 8 oraşe din România se vor aduce sute de oferte de locuri de muncă pentru medici şi asistenţi medicali în Marea Britanie, Germania, Franţa, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca şi în alte ţări.
Nou la această ediţie vom pune accentul pe seminariile de limbi străine, terminologia medicală şi sfaturi practice pentru adaptarea la munca în străinătate. În cadrul tuturor târgurilor de locuri de muncă, vizitatorii pot participa la seminarii gratuite care pun în discuţie diversitatea oportunităţilor de angajare şi de training în Europa.
Organizatorul dr. Grzegorz Chodkowski va susţine o parte dintre aceste seminarii tematice.
Punctul de atracţie al evenimentelor va fi din nou posibilitatea participanţilor de a-şi înregistra gratuit Video Curriculum Vitae. În cadrul târgului va fi prezent un stand special unde echipa MedPharm Careers va sta la dispoziţie cu toată aparatura necesară pentru aceste înregistrări. Toate CV-urile vor fi ulterior încărcate pe cea mai mare platformă de joburi medicale, www.medpharmjobs.com, unde au acces toate firmele de recrutare partenere.
MedPharm Careers a ajutat zeci de mii de medici şi profesionişti din domeniul medical să-şi găsească primul lor loc de muncă de peste hotare.
Organizatorul, dr. Grzegorz Chodkowski, poate fi contactat pe adresa de e-mail grzegorz.chodkowski@medpharmgroup.com sau responsabilul pe comunicare pentru România, Silvia Pandrea, pe adresa de e-mail silvia.pandrea@medpharmgroup.com sau la numărul de telefon 0744.101.273.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.