1001 amenzi aplicate de politistii rutieri

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.11.2012 09:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În perioada 5-8 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, au întocmit 17 dosare penale, conducătorilor de autovehicule depistaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu posedau permise de conducere, precum şi celor care se deplasau cu autoturisme neînmatriculate pe drumurile publice.
Au fost aplicate 1219 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 367 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 119 pentru neutilizarea centurii de siguranţă pe timpul deplasării.
Începând cu data de 6 noiembrie a.c. rutieriştii au desfăşurat activităţi conform planului de acţiune referitor la combaterea indisciplinei pietonale, ocazie cu care au aplicat 298 de sancţiuni contravenţionale.
Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 113 de permise de conducere, dintre care 47 au fost pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.
Au fost retrase 39 de certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autoturisme cu defecţiuni tehnice, pe drumurile publice.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.