1064 de firme la Topul Firmelor din Judetul Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.10.2015 17:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timiş gazduieşte, in data de 30 octombrie 2015, cea de-a 22-a ediţie a Galei Excelenţei in Afaceri - Topul Firmelor din Judetul Timis 2014.
          
Organizat de CCIAT de peste doua decenii, Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment economic din vestul tarii, cartea de vizita a performantei si succesului in afaceri, care reuneste anual peste 700 de participanti - reprezentanti de marca ai mediului economic si de afaceri, ai administraţiei publice şi serviciilor deconcentrate din teritoriu, corp diplomatic, institutii de invatamant si cultura, organisme intermediare din Regiunea Vest, asociatii de afaceri, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis din tara si strainatate, mass media.

Laureatii ediţiei din 2015 au fost stabiliti conform unei metodologii unice si unitare pe plan national, clasamentul reunind 6.817 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate din cele 24.279 care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.
Dintre acestea, 1064 au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III,  in domenii de activitate, grupe si clase de marime.

Firmele a caror perseverenta le-a oferit clasificarea pe unul din primelor trei locuri in Top, in ultimii patru ani, sunt recompensate cu Distinctia de Excelenta.
In egala masura, fidelitatea, consecventa si tenacitatea sunt meritele de necontestat ale firmelor care s-au clasat pe primele trei locuri, in ultimii sase ani, si care sunt distinse cu Trofeul de Excelenta.
De asemenea, 10 firme sunt recompensate cu Diplome pentru Excelenta in activitatea de promovare a produselor si serviciilor romanesti pe pietele internationale, in cadrul Topului Exportatorilor.     
Aflat la cea de-a 7-a editie, Topul Institutiilor de Invatamant Superior consfinteste locul si rolul pe care universitatile timisene le detin in elita invatamantului academic romanesc.
Pentru a doua oara, CCIAT acorda Trofeul de Excelenta pentru Responsabilitate Sociala.                            
Vor fi acordate de asemenea premii aniversare şi speciale firmelor sau organizaţiilor care aniverseaza momente din activitatea lor sau pentru merite şi realizari deosebite.      
Diplomele,plachetele şi trofeele sunt inmanate de conducerea CCIAT, de oficiali ai administraţiei publice locale – prefectul judeţului Timiş, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, primarul Municipiului Timişoara, de personalitaţi ale mediului diplomatic, academic, ştiinţific şi cultural, invitaţi de onoare.
Participantii la eveniment se vor bucura de momente artistice de exceptie, oferite de artişti romani consacraţi pe scenele naţionale şi internaţionale.                                                                                 
                                           
P R O G R A M

19.00 Primirea invitatilor  
Muzica ambientala oferita de Cvartet de Coarde
19.30 Deschiderea ceremoniei de premiere
Mesaj al conducerii CCIA Timis
Mesaje ale administratiei publice locale
Mesaj al I.P.S. Ioan SALAJAN, Mitropolitul Banatului
Decernarea diplomelor si plachetelor pentru locurile I, II si III
Topul Institutiilor de Invatamant Superior
Trofeul de Excelenta pentru Responsabilitate Sociala
Topul Exportatorilor
Premii speciale  
Premii aniversare
Decernarea Distinctiei de Excelenta
Gala de decernare a Trofeului de Excelenta
Intermezzo-uri muzicale oferite de Fanfara Garnizoanei Timişoara, Trupa Ever Green a Casei de Cultura a Studentilor, Clubul de Dans Magnum Team.
Invitat in concert extraordinar: Simina IVAN, soprana a Operei de Stat din Viena
Prezinta: Iuliana TUDOR


 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.