11 – 24 IULIE 2016: Cum va fi VREMEA in BANAT?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.07.2016 13:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Dupa vremea calduroasa din primele trei zile ale intervalului de prognoza 11 – 24 IULIE 2016, in zona Banatului, caniculara in orele amiezii mai ales in zona de campie a regiunii, va urma o scadere semnificativa a valorilor termice, pana la o medie regionala de 24 de grade a maximelor diurne şi de aproximativ 12 grade a minimelor nocturne - valori mult mai scazute decat cele climatologic specifice mijlocului lunii iulie, informeaza Administraţia Naţionala de Meteorologie.
Dar, incepand din data de 18 iulie, vremea se va incalzi treptat, astfel ca in intervalul 20 - 24 iulie se vor inregistra, in medie, temperaturi maxime de 30...32 de grade si minime de 16...18 grade.
In perioada 14 - 17 iulie, vor fi intervale de timp in care instabilitatea atmosferica va fi deosebit de accentuata şi se vor acumula cantitaţi de apa insemnate.
In restul intervalului de prognoza, doar sporadic şi pe spaţii restranse se vor semnala ploi de scurta durata, cu o probabilitate ceva mai mare de apariţie spre sfarşitul celor doua saptamani de prognoza.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.