VIDEO: 1134 kg de carne de pui depozitate impropriu la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.04.2015 17:12 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au continuat actiunile preventiv-reactive, şi pe 7 aprilie, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica in perioada premergatoare Sfintelor Sarbatori Pascale.

Astfel, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice impreuna cu inspectorii din cadrul D.S.V.S.A. Timis au efectuat controale la un  depozit ce apartine unei societati comerciale cu sediul in judetul Timis, constatand ca produsele din carne erau depozitate in conditii improprii.Inspectorii D.S.V.S.A. au procedat la indisponibilizarea a 1134 de kg de carne de pui, urmand sa aplice o sanctiune contraventionala conform H.G. 984/2005 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.
In cauza, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala conform Legii 241/2005, existand suspiciuni de omisiune in tot sau in parte, a evidentierii, in actele contabile ori in alte documente legale, a operatiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

Actiunile politistilor continua, in baza planului de actiuni la nivel national, dispus de Seful Politiei Romane, pentru perioada 2- 9 aprilie a.c., in scopul prevenirii si combaterii faptelor antisociale premergator Sarbatorilor Pascale, cu preponderenta cele de evaziune fiscala.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.