1.281 de politisti timiseni la 596 de sectii de votare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.12.2012 18:32 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pe raza judeţului Timiş, peste 1600 de lucrători ai Ministerului Administraţiei şi Internelor vor desfăşura activităţi specifice pentru ca alegerile parlamentare să se desfăşoare fără incidente.
Cu ocazia alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senatului din data de 9 decembrie 2012, între orele 07.00-21.00, la nivelul judeţului sunt constituite 596 de secţii de votare în 448 de locaţii a căror pază va fi asigurată de aproximativ 1.281 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră.
Distribuirea buletinelor de vot către secţiile de votare şi transportul acestora, după finalizarea procesului de votare, se va realiza sub paza organelor de ordine din cadrul structurilor MAI judeţene.
La nivelul Inspectoratului de Poliţe Judeţean Timiş au fost constituite echipe operative care vor gestiona orice incident semnalat atât în municipiul Timişoara cât şi în judeţ.
Pentru noaptea de 09/10.12.2012, vor fi suplimentate forţele de ordine, în zona Biroului Electoral Judeţean, fiind angrenaţi poliţişti de ordine publică şi circulaţie, împreună cu jandarmi.
Întreaga activitate din ziua alegerilor va fi monitorizată de către Centrul Operaţional Judeţean, format din şefii structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor, sub directa coordonare a Instituţiei Prefectului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.