1426 migranti prinsi la granita cu Serbia

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.08.2012 08:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au depistat în această noapte, trei grupuri de migranţi, formate din şase persoane, care fie încercau să intre ilegal în România din Serbia, fie să treacă frontiera ilegal în Ungaria.


Lucrătorii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga şi Sânnicolau Mare au depistat în ultimele ore, în zona de competenţă, trei grupuri de migranţi, formate din şase persoane.
Trei au fost depistaţi la frontiera cu Serbia, în timp ce încercau să intre ilegal în ţara noastră, iar ceilalţi trei au fost reţinuţi la graniţa cu Ungaria, dorind să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.
În cele trei cazuri s-a stabilit că persoanele depistate sunt cetăţeni din Algeria, Maroc şi Tunisia, cu vârste cuprinse între 24 şi 42 de ani.

 

Din 1 ianuarie 2012, poliţiştii de frontieră au depistat 1780 persoane care intenţionau să intre ilegal în România forţând frontiera sârbo-română sau reţinuţi în tentativă de trecere ilegală a frontierei româno-maghiare.
Pe primul loc se află persoanele care au încercat să intre ilegal pe la zona verde (1426 persoane), iar numărul celor care au încercat să iasă ilegal din România este de 354 persoane.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.