180 de COMPANII participa la Angajatori de TOP, cel mai mare TARG de JOBURI

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.09.2017 13:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Toamna aceasta, cel mai mare eveniment de cariera din Romania, Angajatori de TOP revine cu trei ediţii in Timişoara, Bucureşti şi online, la nivel naţional, fiind programat in zilele 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.

In ultimii doi ani, piaţa forţei de munca este in continua creştere, procentul angajatorilor care anunţa planuri masive de recrutare a atins pragul de 84%, o creşte cu peste zece procente comparativ cu 2016 conform studiului Piata forţei de munca in 2017 realizat de portalul de cariera Hipo.ro.
Anul 2017 este probabil cel mai optimist an de pana acum in ceea ce priveşte piaţa forţei de munca, iar targul de cariera Angajatori de TOP vine sa confirme acest lucru prin numarul de angajatori prezenţi in cadrul celor 3 ediţii.

Organizat de Catalyst Solutions de 2 ori pe an, primavara şi toamna, evenimentul Angajatori de TOP este definit de 11 ani de tradiţie, fiind cel mai mare targ de joburi din Romania.
In cadrul Angajatori de TOP participa peste 180 de companii, iar peste 30 000 de candidaţi in cautarea unui loc de munca sunt prezenţi in fiecare an la ediţiile din Timişoara şi Bucureşti.

Evenimentul conţine şi o serie de sesiuni de dezvoltare profesionala şi personala, avand loc peste 60 de conferinţe şi workshop-uri, susţinute de peste 100 de manageri şi specialişti.

100% dintre companiile prezente la evenimentele anterioare Angajatori de TOP au afirmat ca au avansat discuţii cu candidaţii in vedea recrutarii şi ca au recrutat un numar semnificativ de angajaţi.
De asemenea, peste 80% dintre candidaţii care au fost prezenţi la ultimele ediţii au afirmat ca au gasit la eveniment cel puţin un job de interes pentru ei.
Manageri de top, specialişti in recrutare sau directori HR vor fi prezenţi in cadrul evenimentelor Angajatori de TOP.
In urma ediţiilor anterioare a reieşit ca interacţiunea cu angajatorii reprezinta un aspect foarte important pentru candidaţi.

Timp de 2 zile, peste 300 de specialişti in recrutare şi profesionişti din departamentele de HR ale companiilor vor fi prezenţi la Angajatori de TOP.
Candidaţii prezenţi pot afla direct de la reprezentanţii companiilor informaţii cu privire la joburile deschise, cum pot aplica la acestea, competenţele necesare, detalii despre evoluţia lor profesionala in cadrul companiei şi alte informaţii care nu sunt accesibile online.

Peste 180 de companii multinaţionale şi locale, care activeaza in IT, Telecom, Inginerie, FMCG, BPO, Audit si Consultanta, Retail, Financiar – Bancar vor fi prezente la evenimentele Angajatori de TOP. Cateva dintre cele care au confirmat prezenţa sunt: Accenture, Adecco, Allianz Technology, AMOMA.com, ATOSS Software, Auchan Romania, Automatic Data Processing (ADP) Romania, BCR, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Carrefour Romania, Computer Generated Solutions Romania, Continental, Convergys, DB Global Technology, DB Schenker SSC, Dell Technology, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, DXC Tehnology, FINASTRA, Flex, Genpact, Grup Renault Romania, HELLA, HP, Ikea, JTI Romania, Kaufland Romania, Kimball Electronics Romania, Lidl Romania, McDonald's in Romania, Michelin Romania, Microsoft, Molson Coors Global Business Services, Mood Media, NN Asigurari de Viaţa, Nokia, Pepco, Raiffeisen Bank, REWE Romania - Penny Market, Societe Generale European Business Services, Systematic, TELUS International Europe, Valeo Lighting Injection, Veeam Software, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro LTD, Wipro's Automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology etc.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.