20000 tigari cu accident mortal pe Calea Aradului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.10.2012 11:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii timişeni au identificat 20.000 de ţigarete, în interiorul unui autoturism implicat într-un accident rutier.
La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe DN 69, în municipiul Timişoara(VIDEO).
Deplasându-se la faţa locului au constatat că G. Dragoş, de 34 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada Calea Aradului din direcţia Arad spre Timişoara, iar la intersecţia cu strada G. Popa a efectuat manevra de întoarcere fără a se asigura, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula din sens opus.
În urma accidentului a rezultat decesul celuilalt conducător auto, P. Vasile, de 46 de ani, din comuna Pişchia, judeţul Timiş.
În timpul efectuării cercetărilor, poliţiştii au observat, în autoturismul care fusese condus de persoana decedată, două bagaje voluminoase. Întrucât au existat suspiciuni cu privire la conţinutul acestora, autoturismul a fost indisponibilizat.
În urma controlului efectuat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în interiorul autoturismului au fost identificate 20.000 de ţigarete.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.