2.000.000 lei pe an pentru gratuitate pe transportul in comun

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 31.07.2014 14:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Local va suplimenta valoarea prevazuta in protocolul de acordare a facilitaţilor la transportul in comun unor categorii de cetaţeni ai Municipiului Timişoara.
In conformitate cu art. 21 din Protocolul aprobat prin HCLMT nr. 192/23.11.2012 modificat şi completat, municipiul Timisoara acorda gratuitate persoanelor aflate in dificultate, in baza declaratiilor pe propria raspundere insotite de acte doveditoare (adeverinte medicale, adeverinte de venit etc.), precum si pentru sportivii de performanta cu rezultate remarcabile, dovedite prin diplome de premiere.
Municipiul Timisoara acorda gratuitate pentru cursele speciale cu vehicule pentru transport marfa sau persoane sau utilajele solicitate de catre Primaria Municipiului Timisoara sau R.A.T. Timisoara, pentru actiunile la care sunt coparticipante, evenimente de interes public, incidente de circulatie, lucrari de interventii sau reparatii la tarifele practicate de RATT in vigoare la data prestaţiei.
De gratuitate beneficiaza şi participantii la manifestarile de interes public sau la evenimentele la care Primaria municipiului Timisoara sau RATT sunt coparticipante.

Acordarea gratuitatilor prevazute la art. 21 se va face pe baza de solicitari aprobate de Primarul municipiului Timisoara, viceprimari sau directorul Directiei Tehnice si se acorda pana la valoarea de 1.200.000 lei/an.
Avand in vedere faptul ca, pe primele 6 luni ale anului 2014, din valoarea de 1.200.000 lei alocata gratuitaţilor acordate a fost utilizata suma de 1.123.507,32 lei, pentru a asigura in continuare acordarea acestui tip de gratuitaţi se impune suplimentarea acestei sume, considera Primaria Timişoara.
Astfel, s-a propus suplimentarea valorii de 1.200.000 lei cu suma de 800.000 lei, acordarea gratuitatilor cifrandu-se pana la valoarea de 2.000.000 lei/an.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.