21 MARTIE – 3 APRILIE 2016: Cum va fi VREMEA in BANAT?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.03.2016 12:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In prima zi a intervalului 21 MARTIE – 3 APRILIE 2016, in zona Banatului, vremea va fi calda, astfel incat media regionala a maximelor termice va fi de 14 grade, informeaza Administraţia Naţionala de Meteorologie.
Apoi se va produce o racire, pana in jurul datei de 23 martie, cand temperaturile diurne, in medie in jurul a 10 grade, se vor situa sub cele normale ale perioadei.
Din 24 martie si pana la sfarsitul intervalului, valorile maxime vor creste treptat, ajungand, in medie, pana spre 20 de grade.
In ceea ce priveste regimul termic nocturn, acesta nu se va modifica semnificativ in prima saptamana de prognoza, cand va fi cuprins, in medie, intre 0 si 2 grade, apoi va creste treptat, pana spre valori medii de 6...8 grade.
In intervalul 21-24 martie, ploile isi vor face aparitia in cea mai mare parte a regiunii, iar cantitatile de apa vor fi insemnate.
Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor se va mentine ridicata si dupa data de 29 martie, insa acestea vor fi izolate si slabe cantitativ.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.