23 de soferi au ramas fara permis in prima zi de Rusalii

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.06.2014 14:58 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pentru ca minivacanta de Rusalii sa nu fie umbrita de evenimente neplacute, politistii timiseni s-au gandit sa asigure un climat de ordine si siguranta publica.
Aşa ca au constatat 24 de infractiuni si au aplicat peste 300 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 55.000 de lei.

In cursul zilei de 8 iunie, aproape 300 de politistii au actionat, pe raza judetului Timis, in vederea prevenirii si combaterii faptelor antisociale si mentinerii unui climat de ordine si liniste publica.
Astfel, politistii au constatat 24 de infractiuni de natura judiciara, economico-financiara si rutiera, toate fiind in delict flagrant.
Au  fost aplicate 317 de sanctiuni contraventionale in valoare de 56431 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, acte de comert ilicit si incalcarea normele rutiere.
Peste 200 dintre acestea au fost aplicate de politistii rutieri, fiind sanctionati 113 de vitezomani si cinci soferi care au fost depistati sub influenta bauturilor alcoolice.
Au fost retinute in vederea suspendarii 23 de permise de conducere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.