238 de amenzi la Cascada de 1 mai

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.05.2013 16:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În cursul zilei de ieri, politistii au aplicat 179 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în urma unei acţiuni, cu aparate radar în sistem cascadă.
La data de 1 mai a.c., în intervalele orare 10-12.00 şi 18.00-20.00 poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat în sistem cascadă  D.N. 6, D.N 59, D.N. 59A, D.N. 68 A, D.J. 592 şi în interiorul localităţilor, în vederea depistării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză şi a normelor care reglementează efectuarea manevrei de depăşire.
Cu această ocazie, au fost aplicate 238 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 179 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.
Totodată, poliţiştii au reţinut 14 permise de conducere pentru depăşirea cu peste 50 de km/h a vitezei legale şi încălcarea prevederilor legale privind efectuarea manevrei de depăşire.
La acţiune au  participat si efective de poliţie rutieră şi ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj, Buziaş Jimbolia, Sânnicolau Mare, Deta, Făget, precum şi din cadrul secţiilor rurale aparţinătoare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.