28.567 firme au depus bilantul contabil in 2015 in judetul Timis. Doar 8.554 s-au calificat pentru Topul Firmelor...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.10.2016 15:44 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timiş va gazdui in data de 28 octombrie 2016, cea de-a 23-a ediţie a Galei Excelenţei in Afaceri - Topul Firmelor din Judetul Timis pentru 2015.
Ediţia de anul acesta sta sub semnul celui mai important moment din istoria recenta a oraşului: Timişoara, Capitala Culturala Europeana.

Organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timiş de peste doua decenii, Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment de business din vestul tarii, cartea de vizita a performantei si succesului in afaceri.
Ca şi la ediţiile precedente, evenimentul de anul acesta va reuni peste 700 de participanti - reprezentanti de marca ai mediului economic si de afaceri, inalţi oficiali ai administraţiei publice locale şi regionale, corpul diplomatic acreditat la Timişoara şi ambasadorii Romaniei in Serbia şi in Ungaria, institutii de invatamant si cultura, organisme intermediare din Regiunea Vest, asociatii de afaceri, camere de comerţ din Euroregiunea DKMT, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis, mass media.

Conform unei metodologii unice si unitare pe plan national, clasamentul reuneşte 8.554 de firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate din cele 28.567 de firme care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut. Dintre acestea, vor fi evidentiate 1.743 firme care au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III,  in 6 domenii de activitate, 251 grupe si 5 clase de marime.

Firmele, in numar de 241, ale caror perseverenta le-a oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri in Top, in ultimii patru ani, sunt recompensate cu Distinctia de Excelenta. In egala masura, cele 119 firme care s-au clasat pe primele trei locuri, in ultimii şase ani consecutiv, vor fi distinse cu Trofeul de Excelenta.
Aflat la cea de-a 8-a editie, Topul Institutiilor de Invatamant Superior consfinteste locul si rolul pe care cele 4 universitati de stat timisene le detin in elita invatamantului academic romanesc.
Pentru a treia oara, CCIAT va acorda Trofeul de Excelenta pentru Responsabilitate Sociala, distincţie care va fi inmanata de prof.univ.dr. Dan Gaiţa, caştigatorul ultimelor doua ediţii.
Pentru activitaţi şi realizari deosebite, CCIA Timiş va acorda şi cateva premii speciale: Trofeul de Excelenţa pentru cel mai inovativ start-up; Trofeul de Excelenţa pentru Competitivitate Investiţionala; Trofeul de Excelenţa pentru Cultura.
De asemenea, vor fi acordate diplome aniversare unor firme care sarbatoresc momente speciale in activitate.

Asemenea ediţiilor anterioare, premiile vor fi inmanate de conducerea CCIAT, de oficiali ai administraţiei publice locale – Prefectul Judeţului Timiş, Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Primarul Municipiului Timişoara, de personalitaţi ale mediului academic şi diplomatic: Oana Cristina Popa - Ambasadorul Romaniei la Belgrad, Marius Lazurca - Ambasadorul Romaniei la Budapesta, dr.Simona Neumann - Director Executiv Asociaţia „Timişoara, Capitala Culturala Europeana”.
Participantii la eveniment se vor bucura de momente artistice de exceptie oferite de Filarmonica „Banatul” Timişoara, Casa de Cultura a Studentilor Timişoara şi Trupa de dans Reflex. Invitat special in concert extraordinar: Corina CHIRIAC.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.