2.965.505,15 lei, fara TVA, pentru noua unitate de primire a urgentelor de la Spitalul Municipal

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.06.2016 15:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Primaria a investit in ultimii patru ani peste 75 de milioane de lei din bugetul local, plus finantari europene, in spitalele Timişoarei.

Asa au fost posibile reabilitarea si echiparea ambulatoriului de obstetrica-ginecologie a Spitalului Municipal, mutarea Clinicii de dermatologie si a Policlinicii intr-un imobil reamenajat si dotat, reabilitari la Clinica de Oftalmologie, demararea constructiei unui nou corp de cladire la Spitalul de copii si  multe altele.

In prezent, au fost finalizate lucrarile de modernizare si extindere a Unitatii de Primire Urgente de la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara (Clinicile Noi), care functiona in conditii improprii, intr-un spatiu de 40 mp, desi deserveste 26.000 de persoane  pe an.

Lucrarile au inceput in 2015, iar noua constructie are 586 mp, o capacitate de 14 paturi si posibilitatea suplimentarii cu inca 8. 
S-au realizat si spatii auxiliare: birou de  informare/sala de asteptare, spatii de acces si depozitare, 8 spatii cu destinatie medicala, grupuri sanitare.

S-au facut dotari moderne, la cele mai inalte standarde, instalatii complexe, sistem de supraveghere video cu 14 de camere, sistem anti-incendiu, iluminat complex, functional si in cazuri speciale etc.
Executant a fost SC ALEX-DIA CONSTRUCT SRL, iar valoarea lucrarilor s-a cifrat la 2.965.505,15 lei, fara TVA.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.