2(doi) MOSI si 1(o) BABA au prejudiciat BUGETUL CONSOLIDAT al STATULUI ROMAN, facand CONTRABANDA cu 6000 de tigarete si 10 litri de alcool!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.03.2018 13:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii Secţiei 10 Rurale Faget, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Faget, au efectuat 4 perchezitii domiciliare pe raza localitaţilor Dumbrava şi Manaştiur,  la locuinţele unor persoane banuite de contrabanda.

In data de 6 martie a.c., politistii Secţiei 10 Rurale Faget, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul  Parchetului de pe Langa Judecatoria Faget, au efectuat  4 perchezitii domiciliare in localitaţile Dumbrava şi  Manaştiur.
Percheziţiile s-au desfaşurat in cadrul a doua dosare penale, aflat in instrumentarea Inspectoratului de Politie  Judetean Timiş, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarşirii infracţiunii de contrabanda.
Activitatile vizeaza probarea activitatii infractionale a unor persoane banuite ca ar fi comercializat pe raza  localitaţilor Dumbrava şi Manaştiur, ţigari şi alcool nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din  contrabanda fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.
Activitaţile desfaşurate vizeaza doi barbaţi, de 58 şi 66 de ani, şi o femeie, de 66 de ani, persoane presupuse  a fi implicate in comiterea infracţiunii.

In urma percheziţiilor, la locuinţa femeii de 66 de ani, poliţiştii au descoperit peste 6000 de ţigarete  şi 10  litri de alcool, care au fost ridicate in vederea confiscarii.
Cele 3 persoane au fost conduse la  sediul poliţiei pentru audieri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.