3 angajati ai Primariei, judecati pentru restituire ilegala

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.01.2014 12:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Politistii au finalizat cercetarile fata de cinci persoane, actuali si fosti angajati ai primariei, suspectati ca ar fi restituit ilegal unui proprietar o parte a unui imobil din Timisoara.

In cursul lunii octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale, cu avizul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, au dispus inceperea urmaririi penale fata de cinci persoane, actuali si fosti angajati ai Primariei Timisoara, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu in forma calificata.

In fapt, in cursul anului 2004, suspectii, in calitate de membri ai comisiei de restituire a unui imobil din Timisoara, situat pe bulevardul Mihai Viteazul, ar fi restituit si corpul B al cladirii respective, desi acesta nu fusese dobandit de proprietar printr-o decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, decizie care viza doar corpul A.
Totodata, prin ordonanta procurorului, a fost aplicat sechestru asigurator asupra bunurilor mobile si imobile ale suspectilor.
Prejudiciul creat Statului Roman prin comiterea faptei este in valoare de 91.000 euro.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale au finalizat cercetarile, dosarul fiind inaintat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara cu propunere de trimitere in judecata pentru trei dintre suspecti.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.