3 ani inchisoare pentru cateva sticle de bautura si casa de marcat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.06.2012 11:36 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală Timişoara au depistat, la data de 12 iunie 2012, o persoană pe numele căreia Judecătoria Timişoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii la trei ani pentru comiterea infracţiunii de furt.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificat şi reţinut HOIDRAG DUMITRU, de 25 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care, pentru a se sustrage de la executarea pedepsei închisorii, a venit la o rudă din localitatea Giarmata, judeţul Timiş.
Când au sosit poliţiştii, bărbatul s-a ascuns în podul unei anexe a locuinţei, pentru a nu fi depistat.
În fapt, HOIDRAG DUMITRU, la sfârşitul lunii noiembrie 2010 a pătruns într-o locuinţă din localitatea Giarmata, unde a şi locuit 10 zile, de unde au sustras mai multe bunuri pe care le-a vândut. În data de 7 decembrie 2010, împreună cu fratele său, a pătruns în interiorul unei societăţi comerciale de unde au sustras casa de marcat şi mai multe sticle cu băutură.
La data de 8 martie a.c., Judecătoria Timişoara a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii la trei ani pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar în data de 04.04.2012 a fost dat în urmărire naţională.
Bărbatul a fost depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş urmând să fie transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.