3 femei prinse cu alimente furate, in aceeasi zi! In supermarketurile din Timisoara...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.04.2015 12:18 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii timiseni efectueaza cercetari fata de trei femei banuite ca ar fi sustras bunuri din societati comerciale situate pe raza municipiului Timisoara.

La data de 01 aprilie a.c., in jurul orei 14.00, o tanara de 18 ani a fost retinuta de agentii de paza ai unui supermarket din Timisoara, dupa ce ar fi trecut de casa de marcat avand asupra sa mai multe... produse alimentare si nealimentare neachitate.
Prejudiciul in valoare de aproape 400 de lei a fost recuperat in totalitate de politistii Sectiei 4 Timisoara, bunurile fiind predate pagubitilor.

#

In jurul orei 17.30, politistii Sectiei 4 Timisoara au intocmit acte procedurale unei alte tinere de 18 ani, care a fost depistata intr-un supermarket, avand asupra sa mai multe... produse alimentare care nu ar fi fost achitate.
Valoare bunurilor este de peste 300 de lei.

#

In aceeasi zi, politistii Sectiei 5 Timisoara au fost solicitati sa intervina, intrucat agentii de paza ai unui supermarket au retinut o femeie de 42 de ani, care ar fi trecut de casa de marcat avand asupra sa mai multe... produse alimentare neachitate.
Prejudiciul in valoare de peste 400 de lei a fost recuperat in totalitate de politisti, bunurile fiind  predate pagubitilor.

In toate cazurile, politistii au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.