3 frati traficanti stradali de droguri, ridicati de DIICOT la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.08.2015 15:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Aproape 300 de grame de cannabis, 2 pistoale cu aer comprimat si alte bunuri susceptibile a proveni din infractiuni au fost descoperite de politistii B.C.C.O. Timisoara-Serviciul Antidrog si procurorii D.I.I.C.O.T., in urma unei perchezitii domiciliare efectuate pe raza municipiului Timisoara.
    
La data 11 august a.c., politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara - Serviciul Antidrog, cu sprijinul politistilor din cadrul I.P.J. Timis - Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. au efectuat o perchezitie pe raza municipiului Timisoara, la domiciliul unui barbat banuit ca ar coordona o grupare infractionala specializata in trafic stradal de droguri.

In timpul acţiunii, politistii l-au depistat pe barbatul vizat si pe doi frati ai acestuia, toate cele trei persoane fiind conduse, pentru audieri, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara.
In urma perchezitiei, politistii au ridicat, in vederea continuarii cercetarilor, aproximativ 300 de grame de cannabis, 2 pistoale cu aer comprimat, detinute ilegal, precum si diverse obiecte si bunuri de valoare (ceasuri, electrocasnice) susceptibile a proveni din activitati infractionale.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.