34 kg de CANNABIS la MORAVITA!... ALBANEZII trec pe la FRONTIERA cu SACOSELE ca ACASA!... VIDEO&FOTO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.04.2017 10:57 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita au depistat doi cetateni albanezi care au incercat sa introduca ilegal in ţara, pe la frontiera „verde”, aproximativ 34 kg substanţa vegetala.

In data de 26.04.2017, in jurul orei 00.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, judeţul Timiş, au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune, o persoana care se deplasa pe jos, pe camp, dinspre Serbia spre interiorul Romaniei, avand asupra sa doua bagaje voluminoase.
Imediat, o patrula din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita s-a deplasat in zona si a retinut persoana semnalata.
Concomitent, pe comunicaţia E70, care face legatura intre punctul de frontiera şi localitatea Moraviţa, poliţiştii de frontiera au observat un autoturism care staţiona.
In acesta se afla un barbat, care urma sa preia persoana care a incercat sa intre ilegal in ţara.
Cei doi barbaţi au fost duşi la sediul Politiei de Frontiera, ocazie cu care s-a stabilit ca sunt cetateni albanezi, in varsta de 37, respectiv 24 ani.

In cadrul primelor verificari s-a constatat ca barbatul depistat la frontiera verde transporta in cele doua bagaje 50 de pachete ambalate in folii de plastic ce conţineau o substanta vegetala marunţita, in greutate de aproximativ 34 kg, presupusa a fi canabis.
Intreaga cantitate de substanta vegetala a fost transmisa spre expertiza la B.C.C.O. Timişoara.
Cei doi cetateni albanezi au fost prezentati procurorului D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timisoara, pe numele unuia dintre ei fiind emisa ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat judecatorului din cadrul Tribunalului Timiş cu propunere  de arestare preventiva.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.