34 paturi la adapostul de iarna de pe strada Invatatorului

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 05.12.2012 13:31 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Punctul termic al S.C. Colterm S.A., situat pe strada Învăţătorului nr. 8, a fost amenajat de către Compartimentul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara pentru asigurarea supravieţuirii pe timpul nopţii pe perioada temperaturilor scăzute a persoanelor fără adăpost din municipiul Timişoara.
Acest adăpost are disponibile un număr de 34 de paturi şi funcţionează începând cu data de 5.12.2012, între orele 17-8, în acest interval orar fiind asigurate siguranţa şi ordinea publică de către Direcţia Poliţia Locală, serviciile de informare şi consiliere fiind asigurate de Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară, iar Cantina de Ajutor Social le va o oferi o masă constând din sandwich-uri şi ceai cald.
Pe lângă această locaţie, funcţionează încă două adăposturi de noapte în cadrul Federaţiei Caritas prin Azilul de Noapte, situat pe strada Brâncoveanu nr. 50, şi Fundaţia Timişoara 89, situat pe splaiul Nicolae Titulescu nr. 2 din municipiul Timişoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.