37 infractiuni si 755 amenzi de la Botezul Domnului pana la Craciunul pe rit vechi

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.01.2014 11:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Peste 1000 de politisti timiseni au actionat pe raza intregului judet, pentru asigurarea ordinii si linistii publice, cu ocazia sarbatoririi Botezului Domnului si a Sfantului Ioan Botezatorul, precum si a Craciunului pe rit vechi, fiind constatate 37 de infractiuni si aplicate 755 de sanctiuni contraventionale.

Pentru linistea si siguranta cetatenilor, in perioada 06-08 ianuarie, la nivelul judetului Timis au actionat, zilnic, peste 350 de politisti.
Principalele activitati desfasurate au vizat prevenirea si combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine si liniste publica, precum si asigurarea unui trafic rutier in conditii de siguranta.

Ca urmare a masurilor intreprinse, politistii timiseni au constatat 37 de infractiuni, 24 dintre acestea fiind in flagrant.
De asemenea, politistii au aplicat 755 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproape 170.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, acte de comert ilicit si incalcarea normelor rutiere.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.