4 – 18 APRILIE 2016: Cum va fi VREMEA in BANAT?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.04.2016 13:15 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In zona Banatului, pana joi, 7 aprilie, vremea se va incalzi si va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu temperaturi maxime medii, la mijlocul saptamanii, in jurul a 27 de grade, informeaza Administraţia Naţionala de Meteorologie.
Va urma o scadere a valorilor termice diurne, pana duminica, 10 aprilie, cand acestea se vor situa in jurul normelor specifice perioadei, iar media va fi de 16 grade.
In prima jumatate a celei de a doua saptamani a intervalului 4 – 18 APRILIE 2016, temperaturile vor creste din nou, spre medii de 24 de grade, apoi, pana la sfarsitul intervalului, vor scadea cu 2...3 grade.
Temperaturile minime vor avea o evolutie asemanatoare, cea mai calda noapte va fi cea de 7 spre 8 aprilie, cand media pe regiune va fi de 14 grade, iar cea mai racoroasa, cea de 10 spre 11 aprilie, cand aceasta se va situa in jur de 7 grade.
Probabilitatea de ploaie va fi ridicata in intervalul 8 - 10 aprilie, cand se pot aduna cantitati mai importante de apa, dar si dupa data de 13 aprilie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.