4 ore, 80 de amenzi, 17.580 de lei si 2 ... prostituate

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.03.2012 11:54 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Deta - Poliţiştii rutieri au desfăşurat o acţiune pe raza oraşului Deta pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

La data de 15 martie 2012, între orele 16-20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi Poliţia Oraş Deta au acţionat pe raza de competenţă a Poliţiei Deta şi a celor două secţii de poliţie rurală arondate pentru diminuarea accidentelor rutiere cu victime şi a consecinţelor acestora.

În cadrul acţiunii a fost vizată legalitatea transportului rutier public de persoane, efectuat cu autovehicule cu o capacitate de 4+1 şi 8+1 persoane, precum şi microbuzele destinate transportului de elevi, depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice - sens în care fiecare conducător auto oprit pentru verificări sau ca urmare a încălcării unor norme rutiere a fost testat cu aparatul alcooltest şi combaterea indisciplinei în trafic a conducătorilor de motociclete şi mopede, dar şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier, în special a conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte stat.

În cele patru ore au fost aplicate 80 de sancţiuni la regimul circulaţiei rutiere, celor care au încălcat prevederile legale, amenzile aplicate fiind în valoare de 17.580 de lei. Din cei 80 de conducători sancţionaţi, doi au rămas fără permis, iar la şapte dintre autovehiculele controlate au fost reţinute certificatele de înmatriculare. De asemenea 23 de şoferi au fost depistaţi cu viteze peste limita legală şi 15 nu purtau centurile de siguranţă.

Tot cu această ocazie a fost depistat în trafic, între localităţile Deta şi Denta, N. IOAN, de 58 de ani, din Denta, care nu poseda permis de conducere pentru categoria din care face parte autovehiculul condus. S-a constituit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de 'Conducerea unui autovehicul pe un drum public de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus'.

În cadrul acţiunii au mai fost depistate, în parcarea dintre localităţile Voiteg şi Jebel, B. Luiza, de 31 de ani, din comuna Sântimbru, judeţul Harghita şi M. Alexandra, de 23 de ani, din Voiteg, care atrăgeau persoane în vederea practicării de raporturi sexuale contra unor sume de bani. Cele 2 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Deta, unde au fost sancţionate contravenţional, au fost amprentate, fotografiate şi introduse în bazele de date naţionale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.