Viata de CAPITALIST... 4 (patru) FRANCEZI prinsi la FRONTIERA de VEST incercand sa treaca granita cu DROGURI si STEROIZI... FOTO&VIDEO

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.08.2017 11:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita, judetul Timiş, au depistat doi tineri cetateni din Franta, care au incercat sa intre ilegal in tara, avand asupra lor aproximativ 18 grame de hasis.
Alti doi conationali, prieteni cu cei doi, au fost depistati in acelasi punct de frontiera avand asupra lor un steroid anabolizant si o substanta vegetala posibil ciuperca halucinogena.

In data de 13.08.2017, in jurul orei 04.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Moravita, jud. Timis, au observat cu ajutorul aparaturii de supraveghere pe timp de noapte, pe directia localitatii Moravita, doi barbati care se indreptau dinspre teritoriul statului vecin, spre interiorul tarii.
Imediat o echipa operativa s-a deplasat la fata locului, ocazie cu care a stabilit ca cei doi sunt cetateni francezi, care au trecut ilegal granita din Serbia, motiv pentru care au fost condusi la sediul Politiei de Frontiera Moravita pentru cercetari.
In cadrul verificarilor preliminare, poliţiştii de frontiera au stabilit ca unul dintre cetatenii francezi se afla in posesia unui pasaport francez valabil, iar celalalt, Felix C., in varsta de 23 ani, nu avea nici un document de identitatea asupra sa.
In urma controlului amanuntit efectuat asupra celor doua persoane, asupra lui Felix C. au fost gasite aproximativ 18 grame de substanta maronie, despre care tanarul a declarat ca este hasis pentru consum propriu.
De asemenea, tinerii au mai sustinut ca au recurs la aceasta metoda deoarece doreau sa ajunga la un festival din vestul tarii, iar Felix C. nu poseda documente de identitate pentru a efectua formalitatile de frontiera.
Astfel, prietenul sau, desi putea sa intre legal in Romania, s-a decis sa-l insoteasca si sa treaca ilegal frontiera.

In acelasi timp, in Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita, s-au prezentat pe sensul de intrare in tara, calatorind intr-o autorulota, inmatriculata in Franta, doi cetateni francezi, ambii in varsta de 21 de ani, care s-au legitimat cu documentele personale.
In urma unui control efectuat asupra mijlocului de transport si bagajelor au fost descoperite: un flacon cu un steroid anabolizant, 6 grame de substanta vegetala posibil ciuperca halucinogena si un cartus de vanatoare.
La cercetari tinerii au declarat ca veneau in vacanta in Romania si urmau sa-i preia pe cei doi conationali retinuti de politistii de frontiera la „frontiera verde”, dupa ce efectuau intrau in Romania.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.