4 tineri au evadat de la Centrul Educativ Buzias

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.07.2015 12:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Duminica, 26.07.2015, in jurul orei 15,30, cei patru tineri care au parasit, sambata, in mod neautorizat Centrul Educativ Buziaş, au fost identificaţi şi capturaţi in zona garii din localitatea Lugoj, de catre angajaţii centrului.
In urma acestui incident, a fost informat judecatorul de supraveghere şi a fost sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, cu privire la savarsirea infracţiunii de sustragere de la executarea unei masuri educative privative de libertate.
Concomitent, a fost demarata o ancheta interna pentru a identifica circumstanţele in care s-a produs evenimentul.

###

Sambata, 25 iulie 2015, in jurul orei 10.45, patru persoane internate in Centrul Educativ Buziaş, in timp ce desfaşurau activitaţi de recreere pe terenul de sport, au parasit neautorizat centrul.
In vederea capturarii acestora, au fost dispuse masuri specifice in astfel de situatii.
De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care sa analizeze circumstantele care au condus la producerea evenimentului.
In cazul in care detineti informatii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea persoanelor internate sunteţi rugat sa contactati cea mai apropiata unitate de politie sau sa sunati la numarul de telefon 112.
De asemenea, puteti contacta Centrul Educativ Buziaş, tel. 0256/ 321123 sau agent şef adjunct Lavinia Solotchi, purtator de cuvant al centrului telefon: 0752090240, e-mail: lavinia.solotchi@anp.gov.ro.

Semnalmente si detalii referitoare la persoanele internate care au parasite in mod neautorizat Centrul Educativ

Lingurar Alexandru – 14 ani, condamnat la 1 an internare in Centrul Educativ pentru comiterea infractiunii de talharie calificata, domiciliat in judetul Cluj
Minorul prezinta urmatoarele saemnalmente: inaltime 1,65 m, fata ovala, ten masliniu, par negru, constitutie ateletica, multiple cicatrici vindecate pe picioare. In momentul parasirii Centrului, minorul era imbracat cu un maieu portocaliu si pantaloni scurti de culoare neagra.

Lacatus Florin - 17 ani, condamnat la 1 an internare intr-un centru educativ pentru savarsirea infractiunii de talharie, domiciliat in judetul Satu Mare.
Minorul prezinta urmatoarele semnalmente: inaltime 1,65 m, ochi caprui, fata ovala, ten masliniu, par negru, constitutie atletica, prezinta cicatrice operatie genunchi drept. In momentul parasirii Centrului, minorul era imbracat cu un tricou de culoare verde si pantaloni scurti de blugi.

Macingo Alexandru – 17 ani, condamnat la 1 an internare in centru educative pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala, domiciliat in judetul Cluj.
Minorul prezinta urmatoarele semnalmente: inaltime 1,55 m, urechi mici, fata ovala, ten inchis, tuns foarte scurt, constitutie robusta-atletica. In momentul parasirii Centrului era imbracat cu un tricou al si pantaloni scurti de culoare alb-albastra.

Bancu Dragos Ionut – 17 ani, condamnat la 2 ani internare in centru educative pentru savarsirea infractiunii de profanare de cadavre sau morminte, domiciliat in judetul Teleorman.
Minorul prezinta urmatoarele semnalmente: inaltime 1,72 m, ochi caprui, fata ovala de culoare deschisa, par saten-deschis, tatuat pe antebratul stang, In momentul parasirii Centrului era imbracat in pantaloni lungi de trening si un tricou de culoare alba.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.