400 de politisti pe strada de Revelion

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.12.2011 12:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Pentru ca evenimentele organizate in aceasta perioada sa se desfasoare in liniste, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, vor fi prezenti activ in strada, in special in locurile unde sunt organizate evenimente.

In perioada 30.12.2011-02.01.2012, vor efectua patrulari si alte activitati pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica in judetul Timis, aproximativ 1200 de politisti, dintre care peste 400 de politisti vor fi prezenti pe strazile municipiului Timisoara.
Avand in vedere festivitatile anuntate pentru noaptea dintre ani, 150 de politisti vor fi prezenti in strada in noaptea de Revelion, 50 dintre acestia asigurand ordinea si linistea publica in Timisoara, in special, in centrul municipiului unde vor fi sustinute concerte, iar cetatenii vor veni in numar foarte mare.

Cu toate acestea, politistii atrag atentia tuturor cetatenilor care vor alege sa petreaca prima noapte din 2012 in strada sa nu uite de siguranta locuintelor dar si a bunurilor care le detin asupra lor.
De aceea, in locurile publice si in special in cele aglomerate pastrati-va banii in buzunarele interioare ale vestimentatiei, in borsete sau genti si protejati-va geanta. Discutand in prezenta unor persoane necunoscute despre banii pe care ii aveti la dumneavoastra puteti ramane fara ei.

Nu purtati asupra dumneavoastra, in mod ostentativ, obiecte de valoare care pot tenta infractorii. Adoptati o tinuta vestimentara decenta care sa nu incite. Nu apelati la un limbaj, atitudini sau gesturi obscene care sa genereze agresivitate din partea celor cu care veniti in contact.
Cand parasiti locuinta, verificati daca ati incuiat usa apartamentului, ferestrele, usa de la balcon mai ales daca aveti apartamentele situate la parter, la primul si ultimul etaj.
Nu pastrati in casa sume importante de bani si nu faceti publice valorile pe care le detineti. Asigurati-va usa cu vizor, incuietori sigure, lant de siguranta si nu lasati cheia sub pres sau in cutia cu scrisori.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.