45 buchete de flori... la arest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.09.2012 10:49 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali din cadrul Seriviciului Inspecţie Comercială au acţionat astăzi în zona Pieţei Bălcescu, unde existau mai multe sesizări de la cetăţeni referitoare la persoane care expun spre vânzare flori fără autorizaţie pe domeniul public.
Astfel, două persoane care vindeau astfel de produse au fost sancţionate conform Legii 12/1990 republicată cu câte 1000 lei, iar marfa, un număr de 45 de buchete de flori, pentru care nu aveau documente, a fost confiscată şi predată către SC Horticultura SA.
Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat în ultimele luni 1662 verificări privind existenţa actelor de provenienţă a mărfii în diferite locaţii din oraş, fiind confiscată marfă de aproximativ 6400 lei.
Valoarea amenzilor aplicate la Legea 12/1990 republicată pentru efectuarea de acte sau fapte de comerţ fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege, vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele, efectuarea de acte sau fapte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu este dovedită, în condiţiile legii, se ridică la 157.000 lei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.