48 de ore de muzica non-stop la Padurea Verde

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.05.2014 16:25 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - AnonimTM si Made in TM organizeaza sub genericul ”Timişoara se intampla”, a 8-a ediţie de patruzeci si opt de ore de muzica non-stop la Poligonul din Padurea Verde (şoseaua spre Giarmata Vii).

In acest an, in week-end-ul 30 mai - 1 iunie, o tradiţie lansata in urma cu 13 ani, care a constituit pentru multa vreme unul dintre principalele evenimente romaneşti ale scenei muzicii electronice, este readusa la viaţa.
Evenimentul, denumit 48H/Made in Tm, va reuni in total peste 80 de artişti, dintre care 7 trupe live şi 24 de DJ şi MC, din strainatate şi din Romania, care vor incanta publicul de la 2 scene, aducand din nou emoţia muzicii in aer liber şi buna dispoziţie in sufletele participanţilor.
Ediţia se va bucura de participarea pentru prima oara in Romania a unuia dintre cei mai prolifici, calitativi şi respectaţi producatori de muzica electronica al momentului:  Calibre (signature records, IRL), care are şi pseudonimele Dominick Martin, Mist:i:cal şi St.Cal.
Muzica sa este definiţie pentru drum’n’bass, iar producţiile sale au trecut de multa vreme graniţele genurilor muzicale.
In plus, artistul este singurul producator de muzica electronica ale carui producţii nu au fost niciodata remixate de alţi artişti.

Alaturi de Calibre, iubitorii de muzica electronica vor dansa şi pe ritmurile dj-ul ui şi producatorului Addison Groove(Swamp81/ 50Weapons,UK),  artistul care a sintetizat diversele genuri ale muzicii electronice intr-un stil aparte care a devenit o noua definiţie a genului, caştigandu-şi totodata statutul de legenda vie in lumea dubstep-lui.
Dj Presha (samurai music, red seal, NZ) este in egala masura cu ceilalţi doi artişti un headliner de excepţie, fiind mentorul mişcarii de muzica electronica din Noua Zeelanda şi conducand in acest moment doua dintre cele mai respectate şi inovatoare case de discuri ale momentului, Samurai Records şi Red Seal.
Aceştia sunt doar trei dintre dj-ii care vor transmite mesajul muzicii catre publicul dansator, insa lista nu este nici pe departe completa fara elementele de muzica live ale evenimentului, care nu se includ neaparat in categoria muzicii electronice, ci mai degraba in aceea a acelor muzicieni care fac ca la fiecare concert pe care il susţin sa produca energie pura: Le Grand Uff Zaque live (reposit.records, DE), Brigada Artistica Urbana ft. Bucharest Jazz Orchestra,  Implant Pentru Refuz ,Thy Veils, Brum, Exit OZ şi Grave for Sale.

Detaliile referitoare la toţi artiştii care vor face ca Padurea Verde sa rasune timp de 48 de ore la sfarşitul lunii mai se pot afla prin accesarea paginii de Facebook a evenimentului : 48H/Made in TM.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.