5 BANATENI INSELATI cu 31.400 de lei si 4.150 de euro. RETEAUA duce din TIMIS, OLT pana la GALATI...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.03.2017 17:24 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din judeţul Caraş Severin au reuşit destructurarea unei grupari specializate in inşelaciuni prin metoda Accidentul.

In cadrul acţiunii au fost efectuate percheziţii in Timiş şi Olt, la domiciliile unor persoane suspecte, dar şi in penitenciarul din Galaţi.
Poliţiştii municipiului Caransebeş au continuat investigaţiile in cazurile de inşelaciune prin metoda ”Accidentul”, inregistrate de la inceputul anului pe raza municipiului Caransebeş şi a oraşului Oţelu Roşu, in urma carora 5 persoane au fost inşelate cu sumele de 31.400 de lei şi 4.150 de euro.
Astfel, au fost efectuate 5 percheziţii la locuinţele unor femei din Timiş şi Olt dar şi in 3 celule ale penitenciarului din Galaţi.
Au fost ridicate telefoane mobile, cartele telefonice, laptop-uri, documente şi inscrisuri, dar şi obiecte vestimentare.
Sub pretextul ca rude apropiate persoanelor vatamate ar fi fost implicate in accidente rutiere, cei in cauza ar fi determinat victimele sa inmaneze unor persoane necunoscute bani pentru ingrijiri medicale in ţara sau in strainatate, de care ar fi avut nevoie cei dragi.
Sumele de bani, a caror valoare totala depaşeşte 50.000 de lei, ar fi fost ridicate de la locuinţele victimelor.
Faţa de 3 persoane s-a luat masura reţinerii pentru de 24 de ore, ulterior fiind prezentate Judecatoriei Caransebeş, care a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.