5 premii si 17 mentiuni pentru elevii de la Centrul Educativ de la Buzias

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.06.2015 10:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La Centrul Educativ Buzias a avut loc festivitatea de inchidere a anului scolar 2014-2015, activitate similara cu cea desfasurata in institutiile de invatamant public din tara.

Bilantul succint al activitatilor derulate de catre persoanele internate, in anul scolar 2014/2015, reliefeaza un rezultat multumitor avand in vedere nivelul general scazut al cunostiintelor acumulate in libertate, dar si fluctuatia acestora pe parcursul internarii in Centru Educativ.
Astfel, dintre cele 99 persoane internate inscrise in anul scolar trecut la scoala ce functioneaza in cadrul Centrului Educativ (27 elevi ciclul primar, 59  elevi ciclul gimnazial si 13 elevi – Liceul Tehnologic Gheorghe Atanasiu), au promovat 66 de elevi, 4 elevi au fost transferati in alte unitati scolare din invatamantul de masa, un elev a fost declarat repetent, iar altor 28 elevi nu li s-a putut incheia situatia scolara fiind pusi in libertate, in timpul anului scolar, conform hotararilor judecatoresti emise de catre instantele de judecata.
Pentru rezultatele obtinute la invatatura s-au acordat doua premii II, trei premii III si 17 mentiuni.

La festivitatea de premiere au participat, alaturi de cele 125 de persoane internate, personalul didactic ce a asigurat pregatirea scolara si profesionala pe parcursul anului scolar 2014-2015, personalul educativ al Centrului din Buzias, precum si reprezentanti ai Consiliului Judetean Timis.
Persoanele internate care au avut rezultate scolare bune si comportament constant pozitiv vor fi recompensate prin participarea la tabere scolare organizate in colaborare cu parteneri din comunitate, invoiri in oras cu familia si chiar invoire in familie pentru 2 saptamani.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.