50 de timisoreni, inselati prin metoda imprumutului fara garantie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.10.2015 15:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Un barbat de 27 de ani banuit de comiterea a 50 de fapte de inşelaciune cu un prejudiciu de aproximativ 50.000 de lei,  a fost depistat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Timişoara.

La data 30 septembrie a.c., poliţiştii au depistat un barbat de 27 de ani, din Timişoara, banuit de comiterea a 50 de inşelaciuni.
Din cercetari a reieşit ca, in perioada octombrie 2013 – martie 2015, barbatul ar fi indus in eroare 50 de persoane, din judeţul Timiş, carora le-ar fi garantat imprumuturi baneşti, dupa ce le-ar fi solicitat sa depuna intr-un cont bancar sume cuprinse intre 200 şi 5000 de lei.
Banuitul ar fi publicat un anunţ prin care oferea imprumuturi fara garanţii, iar in momentul in care era contactat le solicita persoanelor sa depuna intr-un cont bancar anumite sume de bani reprezentand costul actelor  notariale şi alte comisioane.
Dupa ce intra in posesia banilor, acesta nu mai raspundea la telefon.
Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este estimat la 50.000 de lei.
S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a banuitului, iar in cursul zilei de azi magistraţii Tribunalului Timiş au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile.
Poliţiştii continua cercetarile sub aspectul savarşirii infracţiunii de inşelaciune in forma continuata,   in vederea documentarii intregii activitaţi infracţionale a banuitului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.