500 kg de zacusca la Festivalul Papricasului la Buzias

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 10.10.2014 14:19 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In zilele de 11-12 octombrie, la Buziaş se desfaşoara cea de-a VI-a editie a Festivalului Papricasului si Vinului.
Evenimentul va avea loc in zona Cazinoului si va debuta sambata de la ora 15.

Sambata, 11.10.2014, sase persoane internate in Centrul Educativ Buzias vor participa, alaturi de bucatarul banatean Uica Mihai, la prepararea celei mai mari cantitati de zacusca, urmand ca aceasta sa fie oferita, spre consum, participantilor la cea de-a VI-a editie a Festivalului Papricasului si Vinului de la Buzias.
Pregatirile pentru prepararea celor 500 kg de zacusca au inceput inca de vineri, 10.10.2014 in incinta Centrului Educativ Buzias, prin curatarea si tocarea celor 700 kg de legume (200 kg de ceapa, 100 kg gogosari, 100 kg ardei capia, 150 kg vinete si 50 kg radacinoase) actiune in care vor fi implicati 20 de tineri custodiati la Buzias.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.