56 milioane lei pentru optimizarea ambulatoriului Spitalului Judetean

Scris de Titus Balan | Publicat in 06.08.2015 21:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Consiliul Judeţean Timiş a gazduit lansarea oficiala a proiectului de modernizare ambulator de specialitate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţa din Timişoara.
Proiectul cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala este in valoare totala de 56 milioane lei, din circa 16 milioane euro ceruţi iniţial, partea nerambursabila fiind de aproape 42 milioane lei.

Investitia „Modernizare Ambulator de specialitate S.C.J.U.T.” include realizarea lucrarilor de modernizare si amenajarea la standarde corespunzatoare a spatiilor in care vor fi amplasate echipamentele medicale si dotarile de specialitate care sunt la standarde actuale de performanta.
Oferta de achiziţie a serviciilor pentru proiectul ”Modernizare Ambulator de Specialitate S.C.J.UT” a fost publicata la inceputul lunii august şi ar urma sa se finalizeze pe parcursul a 11 luni de la inceputul lucrarilor.

Proiectul de modernizare cuprinde 6 locaţii diferite ce aparţin de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţa din Timişoara: Ambulator Spitalul Clinic Judeţean Timiş (SCJUT) ( B-dul Iosif Bulbuca nr.10, fost Liviu Rebreanu), Ambulator Clinica de Chirurgie Plastica - Casa Austria,  Ambulator Clinica de Ortopedie şi Traumatologie, Ambulator Pediatrie – Clinica Bega (Strada Evlia Celebi nr.3), Ambulator ORL copii/ adulţi – Clinica Bega (in cadrul construcţiei amplasata pe strada Evlia Celebi nr.1, fosta Martir Popescu) şi Ambulator Obstetrica-Ginecologie – Clinica Bega.

Pe langa reparatii, igienizari si optimizari, in proiect se prevede si aducerea a 228 de aparate de cea mai inalta si evoluata tenologie, inclusiv RMN si tomograf computerizat de ultima generatie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.