56 persoane cu dizabilitati intelectuale la Moneasa

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.06.2012 10:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Fundaţia „Pentru Voi” organizează în perioada 18 – 23 iunie la Moneasa, o şcoală de vară pentru 56 adulţi cu dizabilităţi intelectuale, beneficiari ai Centrului de zi „Împreună”. 

Marcel este unul din participanţii la şcoala de vară organizată anual de Fundaţia „Pentru Voi”. El este beneficiar al Centrului de zi „Împreună” şi locuieşte la Casa Cristian. Datorită situaţiei materiale precare din familie, şcoala de vară organizată de Fundaţia „Pentru Voi” este singura excursie de care are parte, fiind un bun prilej de bucurie, relaxare şi voie bună.
Programul şcolii de vară va cuprinde sesiuni de instruire şi discutii, sesiuni de autoreperzentare pentru creşterea abilităţilor sociale, jocuri de inter-relaţionare, ateliere de creaţie, competiţii sportive, drumeţii, concursuri de dans şi tradiţionalul foc de tabără. La finalul taberei toţi participanţii vor primi diplome de participare.
Evenimentul face parte din proiectul Economia socială - o şansă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - „Investeşte în oameni!”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.