589 de sectii de votare cu... mita si vot ilegal

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.05.2012 14:02 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Membrii Centrului Judeţean de Comunicare au susţinut o conferinţă de presă astăzi, 11 mai 2012, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, pentru lansarea campaniei MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE.
Centrul Judeţean de Comunicare este un organism alcătuit din purtătorii de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Timiş, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmerie Timiş, Gruparea Mobilă Timişoara şi Instituţia Prefectului, pentru o mai bună informare a populaţiei cu privire la evenimentele din cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale.
La 10 mai a fost lansată, şi la nivelul judeţului Timiş, campania de informare şi conştientizare a cetăţenilor asupra riscurilor pe care le implică nerespectarea cadrelor legale pe durata campaniei electorale, sub sloganul MITA ŞI VOTUL ILEGAL ÎNSEAMNĂ ÎNCHISOARE.
Au fost prezentate spoturile publicitare ale campaniei, obiectivele pe care acesta trebuie să le atingă, riscurile la care s-ar expune cei care aleg mita sau încalcă dreptul de a alege sau de a fi ales.
Totodată au fost comunicate date statistice cu privire la numărul secţiilor de votare stabilite la nivelul judeţului Timiş şi a oamenilor legii care asigură ordinea şi liniştea publică în ziua alegerilor locale.
Pe raza judeţului au fost înfiinţate 589 de secţii de votare în 462 de locaţii, iar pentru o bună desfăşurare a activităţilor din data de 10 iunie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş vor fi prezenţi în 326 de locaţii, jandarmii în 80, poliţiştii de frontieră la 120 de secţii de votare, pompierii la 50, iar lucrătorii Serviciilor Paşapoarte, Înmatriculări Auto şi Oficiului Român de Imigrări câte 4, 6 respectiv 3 secţii de votare.
La finalul conferinţei de presă au fost distribuite către cetăţeni pliante şi materiale informative pentru promovarea campaniei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.