59 de recipiente-clopot la Curatenia Generala de Primavara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.03.2015 15:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Primaria Municipiului Timisoara organizeaza, in perioada 16 - 29 martie, actiunea ecologica de curatenie generala, care se va desfasura in doua etape.
 
Asigurarea si pastrarea curateniei si ordinii pe teritoriul localitatilor, buna gospodarire si respectarea normelor de igiena, constituie o obligatie fundamentala a autoritatilor administratiei publice locale, institutiilor publice, agentilor economici si altor persoane juridice, precum si a cetatenilor. In vederea indeplinirii acestei obligatii, Primaria Municipiului Timisoara, organizeaza, in perioada 16 – 29 martie 2015, Actiunea Ecologica de Curatenie Generala de Primavara, care se va desfasura in doua etape, astfel:
Etapa I: 16 - 22 martie 2015, in cartierele si zonele din partea de nord a municipiului fata de Canalul Bega;
Etapa II: 23 – 29 martie 2015, in cartierele si zonele din partea de sud a municipiului fata de Canalul Bega.

In cadrul actiunii se colecteaza numai obiecte de uz casnic si gospodaresc si deseuri vegetale rezultate din curatirea arborilor plantati pe aliniamentele stradale si a spatiilor verzi din jurul imobilelor.
 
Deseurile rezultate din reparatii si amenajari interioare, in cantitati de sub 1 mc,  precum si deseurile de echipamente electrice si electronice – DEEE, se preiau gratuit de la populatie, pe baza actului de identitate, prin punctele de colectare-preluare situate la urmatoarele adrese:
-  Al. Avram Imbroane, Nr.70;
-  Calea Torontalului, Nr.94;
-  Str. Energiei, Nr.3;
-  Calea Mosnitei, Nr.2.

Punctele de colectare-preluare vor functiona de luni pana vineri, intre orele 08.00-16.00.
Daca aveti deseuri din amenajari interioare si din curatenia pivnitelor si podurilor in cantitati mai mari de 1 mc, puteti solicita pe baza de comanda containere de la  S.C. RETIM S.A., str. Oituz nr. 3A sau la numerele de telefon: 0256/499537 sau 0256/220064.

Avand in vedere ca operatorul de servicii publice de salubrizare S.C. RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A.  a amplasat in municipiul Timisoara 59 de recipiente sub forma de clopot, destinate colectarii deseurilor din sticla (alba si/sau colorata), respectiv hartie/carton, din care 24 de containere de culoare albastra pentru colectarea deseurilor de hartie/carton si 35 de recipiente de culoare verde, destinate colectarii deseurilor din sticla (alba si/sau colorata), rugam cetatenii sa depuna aceste deseuri in containere si sa indeparteze toate resturile de alimente din sticla si borcane inainte de a le depune.

Aceste containere au fost amplasate in apropierea complexelor comerciale, in parcarile complexelor comerciale AUCHAN, precum si in statiile mijloacelor de transport in comun cu trafic intens din cartierele orasului.

De asemenea, au fost amplasate 71 de containere – tarc pentru colectarea pet-urilor.

Pentru desfasurarea in bune conditii a acestei actiuni ecologice de curatenie, solicitam sprijinul tuturor cetatenilor, agentilor economici si a institutiilor publice de a respecta graficele de colectare a deseurilor in perioada campaniei.

Documente atasate

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Strazile la Curatenia Generala de Primavara
 
Tip fisier : PDF | Dimensiune fisier : 110.14 Kb
Descarca Perimetrele pentru Curatenia Generala de Primavara
 
Tip fisier : PDF | Dimensiune fisier : 69.73 Kb
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.