Stiri locale din Timisoara

Cele mai bune ştiri din Timişoara, Timiş, Banat şi Regiunea de Vest.
De la politică la cultură, de la economie la administraţie, de la bârfă la realitate.
Spiritul Timişoarei: obiectiv, informat, documentat, echilibrat, analizat, complet.

 
Viitor de aur TARA noastra are!... Noua GENERATIE face ce invata de la REPERELE PSD (MORALE si CONSTITUTIONALE!) ale ROMANIEI: FURA!...

Poliţiştii Postului Balinţ efectueaza cercetari faţa de un minor, de 17 ani, banuit de furtul mai multor bunuri din doua imobile.

 
E dovedit! DEMOCRATIA afecteaza SANATATEA CETATENILOR din ROMANIA!... Zona TIMISOAREI, printre cele mai afectate!...

Viteza occidentalizarii stilului de viata duce la o prevalenta crescuta a bolilor inflamatorii intestinale.

 
Filiala TIMIS a ARHITECTILOR si-a ales PRESEDINTELE pentru urmatorii 4 ani. Au fost 163 de ARHITECTI cu drept de vot...

Rezultatele alegerilor din cadrul Conferinţei Teritoriale a Filialei Timiş a Ordinului Arhitecţilor din Romania. Procesul Verbal al Comisiei de verificare şi numarare a voturilor

 
ROMANII din TARA si din STRAINATATE au anuntat MITINGURI de PROTEST impotriva PSD si a IMPOSTURII din ROMANIA...

Orasele in care s-au anuntat proteste sunt: Bucuresti, Timisoara, Oradea, Arad, Sibiu, Brasov, Cluj Napoca, Galati, Satu Mare.

 
LOCURI de MUNCA in judetul TIMIS. Vezi care sunt!

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
TIMISOARA protesteaza impotriva liderului COMISIEI EUROPENE. NU pentru cel care a inspirat CRIMELE COMUNISMULUI!...

In urma cu cateva zile, preşedintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, a rostit la Trier (Germania) un discurs cu prilejul implinirii a 200 de ani de la naşterea lui Karl Marx, principalul ideolog al regimurilor comuniste.

 
TRAFICUL de MEDICAMENTE, tot mai des intalnit la FRONTIERA de VEST... In ROMANIA, cam tot ce misca este sub CONTROL NATIONAL...

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita- I.T.P.F. Timisoara au descoperit si confiscat 230 comprimate Xanax, substante aflate sub control national

 
1801 LOCURI de MUNCA inregistrate in judetul ARAD. Vezi care sunt!...

Firmele care au locuri de munca disponibile, meseria, adresa, numarul de telefon, numarul posturilor vacante, studii şi perioada.

 
BEBELUS ascuns de PARINTI la FRONTIERA pentru ca organele de partid si de stat trebuie sa-si faca de lucru...

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timisoara au depistat un bebeluş ascuns de parinti sub o patura, pe bancheta din spate a unui autoturism, pentru a-l scoate ilegal din Romania, deoarece nu avea documente de calatorie.

 
S-a construit inca o fabrica in ORASUL din BANAT unde SOMAJUL este ZERO. Unde se vrea, se poate!...

Oraşul de pe Aranca se poate mandri cu o noua investiţie, o fabrica proaspat inaugurata, datorita careia sanmiclauşenii beneficiaza de oportunitaţi de munca suplimentare şi venituri importante la bugetul oraşului.

 
13 firme private din Regiunea Vest, contracte de finantare de 13,75 milioane euro. De la Centrul Medical Sfanta Maria, la Popasul Haiducilor...

LISTA CONTRACTELOR SEMNATE IN CADRUL PI 2.1.MICROINTREPRINDERI şi PI 2.2. IMM IN REGIUNEA VEST

 
REFUGIATII, intre FRICA si IGNORANTA romanilor. Sunt obiecte? Sunt cifre? Sunt unelte? Sunt marfa?...

Timisoara Refugee Art Festival (TRAF) este un festival initiat in 2017 care reuneste diferite expresii artistice cu scopul de a pune in discutie migratia fortata la nivel national si internaţional şi de a aduce impreuna comunitatea gazda cu cea de refugiaţi.