6 - 19 octombrie 2014: Cum va fi VREMEA in BANAT?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.10.2014 12:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Intervalul de prognoza 6 - 19 octombrie 2014 va debuta, in zona Banatului, cu o vreme relativ racoroasa, cu valori medii ale temperaturilor maxime de 17...19 grade, informeaza Administraţia Naţionala de meteorologie.
Incepand din data de 8 octombrie vremea se va incalzi de la o zi la alta, astfel ca maximele diurne vor fi, in medie, de 21...24 de grade, caracterizand o vreme calda pentru aceasta perioada.
O usoara racorire se estimeaza pentru sfarsitul celor doua saptamani de prognoza, temperaturile diurne devenind apropiate de normalul datei.
Minimele nocturne nu vor avea variatii semnificative pe parcursul perioadei de referinta, fiind in general in jurul celor obisnuite in aceasta perioada din an, in medie 9...11 grade, posibil mai ridicate intre 11 si 14 octombrie.
La inceputul intervalului se vor semnala ploi pe spatii relativ extinse, mai ales in sudul regiunii, apoi va urma o perioada in care probabilitatea de ploaie va fi foarte redusa, doar in jurul datei de 14 octombrie fiind posibile ploi slabe.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.