6 HOTI care au FURAT unelte electrice dintr-un DEPOZIT opriti de POLITIE cu FOCURI de ARMA!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.07.2017 11:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou efectueaza cercetari faţa de 6 persoane, cu varste intre 16 şi 33 de ani, banuite de furtul mai multor unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localitaţii Şag.

In noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou au depistat mai multe persoane, in timp ce sustrageau unelte electrice dintr-un depozit situat pe raza localitaţii Şag.
Cei in cauza şi-ar fi asigurat scaparea, parasind locul faptei cu doua autoturisme.
S-a procedat la urmarirea acestora in trafic, poliţiştii reuşind blocarea, pe raza municipiului Timişoara, a unuia dintre autovehicule, in care se aflau patru persoane, cu varste intre 16 şi 19 ani.

In urma controlului autovehiculului, poliţiştii au depistat in interior mai multe unelte electrice provenite din comiterea faptei.
In timpul intervenţiei, poliţiştii au folosit armamentul din dotare, fiind executate doua focuri de arma in plan vertical.

In cursul zilei de 11 iulie, in urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat alte doua persoane, de 18 şi 33 de ani, banuite de comiterea faptei, care şi-ar fi asigurat scaparea cu cel de-al doilea autoturism implicat.
De asemenea, in urma controlului celui de-al doilea autovehicul, au fost gasite in interior mai multe unelte care ar fi fost folosite la patrunderea prin efracţie.

Prejudiciul in valoare de 20.000 de lei a fost recuperat in totalitate de poliţişti, bunurile fiind restituite pagubitului.
In cauza  a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarşirii infracţiunii de furt calificat, patru dintre banuiţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiva Timiş.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.