6 luni de puscarie pentru ca a infipt un cutit intr-o masa

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 28.01.2014 15:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii au depistat un barbat de 31 de ani, condamnat la inchisoare pentru comiterea unei infractiuni la Legea 61/1991.

La data de 27 ianuarie a.c., in jurul orei 14.30, politistii Sectiei 8 Rurale Deta au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, in comuna Banloc.
Astfel, politistii l-au depistat pe C. Marcel, de 31 de ani, pe numele caruia Judecatoria Deta a emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii, prin care acesta este condamnat la o pedeapsa privativa de libertate de sase luni de inchisoare, pentru  comiterea  infractiunii de ,,port, fara drept, in locurile si imprejurarile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a cutitului”.

In fapt, la data de 29 iulie 2012, barbatul, in timp ce se afla intr-un local situat pe raza localitatii de domiciliu, a scos din buzunar un cutit si l-a infipt intr-o masa de lemn, punand in primejdie viata si integritatea corporala a persoanelor care se aflau in local.
C. Marcel a fost introdus in Arestul I.P.J. Timis, urmand a fi transferat in penitenciar pentru executarea pedepsei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.