6003 timisoreni cauta o locuinta la Primarie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 16.02.2013 15:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Local al Municipiului Timisoara va supune aprobării proiectul de hotarare din 13.02.2013 privind aprobarea listelor de priorităţi pentru anul 2013, întocmite pe categorii de persoane, care au solicitat atribuirea unei locuinţe din fondul locativ de stat al oraşului Timişoara.
Anual listele de priorităţi se reînnoiesc în vederea includerii pe acestea a persoanelor care au depus cereri în anul anterior şi sunt îndreptăţite în vederea atribuirii unei locuinţe din fondul locativ de Stat al oraşului Timişoara, păstrându-se pe aceste liste persoanele înscrise în anii anteriori şi care până în prezent nu au beneficiat de o locuinţa.
In vederea includerii pe listele de prioritati s-au depus cereri, însoţite de documente doveditoare necesare întocmirii anchetei sociale şi a stabilirii punctajului.
Astfel, în cursul lunii ianuarie 2013 s-au finalizat listele de prioritati pentru anul în curs pe categorii de persoane, după cum urmează: Listă tineri căsătoriţi – 1861 persoane/familii, Listă crescuţi în instituţii de ocotire – 336 persoane/familii, Listă pensionari – 230 persoane/familii, Listă evacuaţi – 831 persoane/familii, Listă cazuri sociale – 2745 persoane/familii.
După data emiterii hotărârii, listele de priorităţi vor fi publice, putând fi consultate de persoanele interesate care au depus cereri în vederea atribuirii unei locuinţe.
Locuinţele proprietate de stat, locuinţele sociale, precum şi cele aflate în proprietatea privată a Primăriei Municipiului Timişoara care sunt în administrarea C.L.M.T., rămase disponibile au fost repartizate în cursul anului 20112 şi până în prezent conform H.C.L.M.T. nr.349/2000, nr.372/2000 privind stabilirea criteriilor şi a metodologiei de repartizare a locuinţelor din fondul locativ de stat, precum şi cele sociale din municipiul Timişoara, persoanelor îndreptăţite înscrise pe listele de priorităţi ale anului 2012, pe categorii de persoane.
***
Pe de altă parte, deoarece prin Dispoziţia nr.123/01.02.2012, atribuţia de coordonare a activităţii Direcţiei Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse îi revine viceprimarului Traian Stoia, va fi înlocuit viceprimarul Dan Diaconu din funcţia de preşedinte a Comisiei de repartizare a locuinţelor, cu viceprimarul Traian Stoia.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.