6070 de timisoreni solicita o locuinta din fondul locativ de stat. Vezi cine!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.02.2014 10:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Local al municipiului Timişoara va vota intr-o viitoare şedinţa proiectul de hotarare din 05.02.2014 privind aprobarea listelor de prioritati pentru anul 2014, intocmite pe categorii de persoane, care au solicitat atribuirea unei locuinte din fondul locativ de stat al orasului Timisoara.
Listele de prioritati pe anul 2014 sunt intocmite pe categorii de persoane indreptatite care au solicitat atribuirea unei locuinte din fondul locativ de stat al orasului Timisoara:
- Lista tineri casatoriti - 1859 persoane/familii,
- Lista crescuti la casa copilului - 338 persoane/familii,
- Lista pensionari - 230 persoane/familii,
- Lista evacuati - 842 persoane/familii,
- Lista cazuri sociale - 2809 persoane/familii.

Locuintele proprietate de Stat, locuintele sociale, precum si cele aflate in proprietatea privata a Primariei Municipiului Timisoara care sunt in administrarea C.L.M.T., ramase disponibile au fost repartizate in cursul anului 2013 si pana in prezent conform H.C.L.M.T. nr.349/2000, nr.372/2000 privind stabilirea criteriilor si a metodologiei de repartizare a locuintelor din fondul locativ de stat, precum si cele sociale din municipiul Timisoara, persoanelor indreptatite inscrise pe listele de prioritati ale anului 2013, pe categorii de persoane prevazute de hotararile mai sus mentionate.
Anual, listele de prioritati se reinnoiesc in vederea includerii pe acestea a persoanelor care au depus cereri in anul anterior si sunt indreptatite in vederea atribuirii unei locuinte din fondul locativ de Stat al orasului Timisoara, pastrandu-se pe aceste liste persoanele inscrise in anii anteriori si care pana in prezent nu au beneficiat de o locuinta.
In vederea includerii pe listele de prioritati s-au depus cereri, insotite de documente doveditoare necesare intocmirii anchetei sociale si a stabilirii punctajului.

Documente atasate

Unele documente sunt in format PDF si pot fi citite cu ajutorul Adobe Acrobat Reader. Daca nu il aveti il puteti descarca gratuit de pe site-ul oficial Adobe

Descarca Lista tineri casatoriti
 
Tip fisier : PDF | Dimensiune fisier : 2.02 Mb
Descarca Lista crescuti la casa copilului
 
Tip fisier : PDF | Dimensiune fisier : 255.69 Kb
Descarca Lista pensionari
 
Tip fisier : PDF | Dimensiune fisier : 612.89 Kb
Descarca Lista evacuati
 
Tip fisier : PDF | Dimensiune fisier : 1003.24 Kb
Descarca Lista cazuri sociale
 
Tip fisier : PDF | Dimensiune fisier : 3.16 Mb
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.