64 ACCIDENTE de CIRCULATIE la trecerile la nivel cu CALEA FERATA din TIMIS. In ULTIMII TREI ANI!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.02.2017 09:10 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cele trei teme principale de pe ordinea de zi a şedinţei Autoritaţii Teritoriale de Ordine Publica au fost evaluarea activitaţilor desfaşurate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş in anul 2016, conform Planului Strategic Anual, situaţia semnalizarilor la trecerile la nivel cu calea ferata din Timiş şi propunerile de buget pentru anul 2017.

Din raportul intocmit de IPJ Timiş reiese ca in cursul anului 2016, in judeţul Timiş “au fost inregistrate 1.539 de infracţiuni stradale, in scadere faţa de anul 2015, cand au fost consemnate 1.777 de astfel de fapte, diminuarea procentuala fiind de 13,39%”.

In ceea ce priveşte trecerile la nivel cu calea ferata, din analiza realizata a reieşit faptul ca in 90% din cazuri vina pentru producerea accidentelor rutiere a aparţinut conducatorilor auto.
In perioada 2014-2016, a fost inregistrat un numar de 64 de accidente de circulaţie la trecerile la nivel cu calea ferata din Timiş, cele mai frecvente fiind intre staţiile CF Lovrin şi Şandra, intre staţiile CF Tomnatic şi Sannicolau Mare şi la pasajul din apropierea staţiei CFR Margina.
In acest context, membrii ATOP au solicitat Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara şi Sucursalei Regionale CF Timişoara sa gaseasca soluţiile necesare pentru o mai buna semnalizare a trecerilor la nivel cu calea ferata.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.