6884 certificate de cazier eliberate in Caras-Severin

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 20.04.2012 15:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Caraş-Severin - În primul trimestru al acestui an, lucrătorii din cadrul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au eliberatprin intermediul aplicaţiei de gestiune şi emitere a certificatelor de cazier judiciar 6884 ( - 12 %) de cereri şi certificate de cazier judiciar din care 146 pentru persoane juridice, iar la celelalte unităţii de poliţie 2298 certificate de cazier.

Lucrătorii acestui serviciu eliberează pe loc certificatul de cazier persoanelor fizice care nu au 'probleme'. Pentru persoanele juridice, cetăţenii străini şi persoanele condamnate cazierul se eliberează în termen de 3 zile.

Programul de lucru al serviciului este în fiecare zi de luni până joi între orele 08.30-12.00 şi 13.00-15.30.

Pentru persoanele fizice sunt necesare:
*actul de identitate;
*chitanţa de achitare a taxei în cuantum de 10 lei;
*timbru fiscal în valoare de 2 lei.

Pentru persoanele juridice:
*dovada că deponentul este reprezentantul legal al persoanei juridice solicitante;
*copie după actul de identitate al reprezentantului legal;
*copia certificatului constatator, (în cazul asociaţilor străini nerezidenţi copia actului constitutiv al persoanei juridice române care solicită emiterea documentului în vederea înregistrării în Registrul Operatorilor Intracomunitari din care să rezulte calitatea de asociat a colicitantului);
*chitanţa de achitare a taxei în cuantum de 10 lei;
*timbru fiscal în valoare de 2 lei.

Persoanelor fizice li se eliberează cazierul personal, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil doar cu procură notarială.

La Poliţia Municipiului Caransebeş, Poliţia Oraşului Oraviţa, Poliţia Moldova Nouă şi Poliţia Staţiunii Băile Herculane se eliberează pe loc certificatele de cazier judiciar pentru persoanele fizice în fiecare zi de luni până joi între orele 09.00-11.00. Pentru persoanele juridice, cetăţenii străini şi persoanele condamnate cazierul se eliberează doar de Serviciul Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.