7 IRAKIENI si un SIRIAN au trecut FRONTIERA. SERBIA s-a cam plictisit de MIGRANTI...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.03.2017 12:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, in cooperare cu Sectia 8 de Politie Deta, au depistat in zona de competenta opt cetateni straini, care au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

In data de 12.03.2017, in jurul orei 05.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, in cooperare cu Sectia 8 de Politie Deta, au depistat in zona de competenta, in apropiera localitatii de frontiera Jamu Mare, judetul Timis, patru persoane de sex masculin, doua persoane de sex feminin si doi minori.

In cadrul verificarilor, politistii de frontiera au stabilit ca este vorba despre sapte cetateni din Irak si un cetatean sirian, cu varste cuprinse intre 5 si 27 ani. Persoanele in cauza au declarat ca au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cele opt persoane fiind preluate de lucratori din cadrul Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timisoara, luandu-se masurile legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.