7 kg de cannabis la Oravita

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.10.2011 12:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Oravita - În urma a trei percheziţii la locuinţele a două persoane suspectate de distribuire şi consum de droguri de risc, au fost ridicate 7 kg de cannabis.

La data de 21 octombrie a.c., poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, cu sprijinul I.P.J. Caraş-Severin, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Caraş-Severin, au efectuat trei percheziţii la locuinţele folosite de două persoane suspectate de consum şi distribuire de droguri.

Cei doi suspecţi, B.C. şi B.A., de 34 şi 32 de ani, sunt suspectaţi că au obţinut cannabis dintr-o cultură ilegală amplasată într-o zonă rurală de lângă Oraviţa, judeţul Caraş-Severin şi că urmau să distribuie drogurile în judeţele Caraş-Severin şi Timiş.

În urma percheziţiilor au fost descoperite aproximativ 5,5 kg. fragmente vegetale mărunţite (cannabis), incluzând şi mai multe pacheţele ambalate pentru vânzare, aproximativ 1,5 kg. masă verde de plante, foiţe, pungi din material plastic de diferite dimensiuni şi un cântar electronic.

În baza probelor obţinute până în prezent în cauză, la data de 21 octombrie a.c., D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Caraş-Severin a emis ordonanţe de reţinere pentru 24 ore faţă de suspecţi, aceştia urmând a fi prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă pentru distribuire şi consum de droguri de risc, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea 143/2000 modificată privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.