Stiri locale din Timisoara

Cele mai bune ştiri din Timişoara, Timiş, Banat şi Regiunea de Vest.
De la politică la cultură, de la economie la administraţie, de la bârfă la realitate.
Spiritul Timişoarei: obiectiv, informat, documentat, echilibrat, analizat, complet.

 
Francezii se dau cu miere la români

Institutul francez din Timişoara vă invită vineri, 22, şi sâmbătă, 23 octombrie, la Zilele Porţilor deschise.Din programul propus vizitatorilor se numără prezentarea cursurilor şi examenelor de limbă franceză generală şi de specialitate,

 
Începe ONGFest - Târgul Economiei Sociale

În perioada 8-9 octombrie 2011 se va desfăşura la Timişoara cel mai important eveniment al societăţii civile din România - ONGFest - Târgul Economiei Sociale.

 
Cornelia Corescu, rechizitoriu finalizat de DNA

  Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Timişoara au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, inculpaţilor: CORESCU CORNELIA GHEORGHINA, inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (I.T.M) Timiş,

 
Primăria caută referent de Pompe Funebre care nu a făcut poliţie politică

  Municipiul Timişoara organizează concurs pentru ocuparea pe durata determinata a postului de ... referent la Compartimentul Pompe Funebre .

 
Oraşul care vrea să se reechilibreze ecologic

  Proiectul de cooperare între Municipiul Timişoara şi Oraşul Szeged - „Biodiversitatea şi protecţia naturii – o abordare responsabilă a problemelor de mediu a două oraşe înfrăţite” derulează în prezent activităţi ştiinţifice de evaluare a situaţiei biotopurilor din municipiul Timişoara.

 
Târgul Breslelor de la Sânandrei

Începutul lunii octombrie aduce in localitatea Sânandrei editia a III a a Târgului Breslelor, manifestare devenita traditionala in comună.